Dwergschnauzer pup

Een fantastische hond met een prettig karakter

Vindt u een Schnauzer pup ook zo geweldig? Dan kunt u bij de Nederlandse Schnauzer Club uitstekend terecht voor informatie en bemiddeling. Wij verstrekken informatie over het ras en bemiddelen tussen de fokker en uw pup. De Nederlandse Schnauzer Club bestaat sinds 1922. Een Koninklijke goedkeuring genieten wij sinds 1949. Uiteraard zijn wij erkend door de Raad van Beheer. Bent u al een liefhebber van dit mooie ras? Bekijk dan het aanbod op de website om uw favoriete pup voor het eerst te zien? Kent u het ras nog niet? Bekijk dan de informatie en bepaal of deze hond bij u past.

Hoe komt u aan een Schnauzer pup?

De Nederlandse Schnauzer Club is de aangewezen organisatie die u helpt bij het aanschaffen van uw pup. Door te kiezen voor een pup van een van de bij ons aangesloten fokkers kiest u voor zekerheid. De zekerheid dat u een echte en zuivere rashond aanschaft. Dat alles is gedaan om de gezondheid van uw pup optimaal te laten zijn. Dat u inzicht heeft in de achtergrond en familielijn van uw hondje. Het aanschaffen van pups is iets om goed over na te denken. Natuurlijk zijn kleine Schnauzers erg aandoenlijk en vertederend. Maar bereid u goed voor. Daarmee voorkomt u dat u een impulsieve beslissing neemt door een hond aan te schaffen en hier later spijt van te krijgen. Door u goed voor te bereiden op uw beslissing en de puppy bij een aangesloten fokker te kopen, doet u zichzelf en uw nieuwe hond een groot plezier.

dwergschnauzer

Waarom lid worden?

Door lid te worden van de Nederlandse Schnauzer Club geniet u van een flink aantal voordelen. Onze Club biedt u onder meer:

  • De beste informatie over uw rashond en ontwikkelingen
  • Bemiddeling tussen fokker en koper
  • Mogelijkheden om aan kampioenschappen mee te doen
  • Tentoonstellingen die speciaal voor Schnauzers zijn
  • Organisatie van activiteiten, zoals wandelingen

Heel veel mensen genieten van de gezamenlijke wandelingen met de honden. Wilt u ook samen genieten van het samenzijn met mensen en dieren die uw passie voor dit mooie ras delen? Bekijk dan de komende wandelingen via de website. Wij doen ons best om het aanbod van pups en de organisatie van evenementen en tentoonstellingen voortdurend actueel te houden.

Contact opnemen over uw Schnauzer pup

U kunt de Nederlandse Schnauzer Club bellen op nummer 040-2068990. E-mail? secretariaat@schnauzer.nl en stel uw vraag over een Schnauzer pup.