Herplaatser gezocht

Hallo, wij zijn Ans en Bert Hallers. Wij hebben tot ons grote verdriet onze Dwergschnauzer Zwart Zilver, Herbie, in moeten laten slapen op 16-jarige leeftijd. Hiervoor hebben wij nog twee andere Dwergen gehad dus we hebben wel veel ervaring met het ras (reeds 36 jaar).

Aangezien wij 65 jaar zijn willen we liever niet meer aan een pup beginnen. Mede ook vanwege het feit dat als er iets met ons gebeurt we onze kinderen niet met een hond willen opzadelen.

Maar het bloed kruipt waar het niet gaan kan en we zijn toch weer op zoek naar een Dwergschnauzer, kleur is niet belangrijk, leeftijd wel. Onze voorkeur gaat daarom uit naar een Dwergje tussen de 5 en 8 jaar oud.

Onze grote hobby is zeilen, de nieuwe dwerg dient daarom zee-en wagenbestendig te zijn. We vallen op een Dwergje met een lief karakter die goed kan luisteren en goed met onze 5 kleinkinderen en anderen honden om kan gaan. Af en toe moet hij wel een uurtje of 5 alleen kunnen zijn zonder dat de buren er last van hebben.

Wij wonen midden in het bos, dus hij heeft de vrijheid. We zijn absoluut verknocht aan dieren. Hij krijgt bij ons een warm tehuis.

Telefoon: 06-53212816

info@hallers.nl