In memoriam: KIM

Op 27 april j.l. is stilletjes op haar geheel eigen manier ingeslapen mijn trouwe viervoeter middenslagschnauzer Kim. ( Yadin-Kim Het Hoog Oord) op de leeftijd van bijna 14 jaar !!!!!  iets waar ik al ruim een jaar rekening mee hielt , daar haar gezondheid langzaam achteruit ging, is ze sávonds op haar eigen kussen gaan liggen slapen en heb ik niet eens gemerkt dat ze haar laatste adem uitgeblazen heeft….totdat ik met de riem bij haar stond voor de laatste avondronde……was even schrikken, maar was zo blij voor haar dat ik niet een beslissing heb hoeven nemen . zo natuurlijk en ontspannen lag ze erbij. Dat gaf mij een goed gevoel, maar het verdriet is er niet minder om. Zo’n gemis !!! zal nog heel lang de herinnering vasthouden van deze wel heel erg lieve hond, die zoveel lief en leed met mij heeft gedeeld. Ze was er altijd !

Zij was de tweede schnauzer in huis, zodat ik de laatste 26  jaar de zorg voor schnauzers heb gehad .

Jose van der Zee- Woudstra,
Grou.