2018 In memoriam

21 November 2018
FALKOEN

ONZE FANTASTISCHE FALKOEN IS ER NIET MEER.
Op 21 november 2018 hebben wij onze Koen: de prachtige, geweldige, waakzame, lieve macho, de onoverwinnelijke en diep in ons hart zittende Telgthoeve stamvader moeten laten gaan.

Hij is in zijn hele leven van bijna 13 jaar nooit echt ziek geweest en was altijd vrolijk en geliefd door iedereen die hem tegenkwam ♥
     Zonder hem zou er nooit `van de Telgthoeve` zijn geweest !!!!!

De afgelopen 4 weken werd hij langzaam steeds wat slechter, wilde de afgelopen dagen nog maar weinig eten en de laatste dag ook niet meer drinken. Hij heeft heel mooi aangegeven dat hij klaar was met dit leven.
Wij hebben hem thuis in alle rust en liefde laten inslapen. Alle aanwezige Telgthoevers hebben afscheid van hem kunnen nemen.
Falkoen 12-01-2006 / 21-11-2018

René en Trea

september 2018
Aika

Helaas heb ik afscheid moeten nemen van mijn zwarte middenslag Schnauzer
“Aika van Dijmihof”
Zij is ruim 14 1/2 jaar oud geworden.
Zij was mijn steun en toeverlaat na het overlijden van mijn man vorig jaar.
Ik mis haar vreselijk.
Rust zacht, lieve schat.

Elly Geessinck

17-08-2018
Swiffer 

Helaas moeten wij melden dat onze lieve grote stoere dwergschnauzer Swiffer op 17/8/2018 is ingeslapen op de mooie leeftijd van 14 jr en 5 maanden.
Wij hebben ontzettend veel plezier van en met hem gehad en zullen hem nooit vergeten…….het verdriet en gemis is groot.
Gek was hij op de vakanties in de sneeuw en het leven in Spanje was ook geen straf voor hem. Zijn lievelingseten was fruit en maakte niet uit wat voor fruit, de groentetuin was dan ook een waar paradijs voor hem.
De laatste jaren heeft hij mogen doorbrengen met zijn kleine “zusje” Bonnie en dat heeft hem zeker jong gehouden. Met al het geduld van de wereld heeft hij haar groot zien worden.
Zijn volledige naam was: Swiffer Luna van Maifreste
Een verdrietige maar dankbare groet,

Guus en Chantal Rijken

14-02-2018
Irinushka

Tot ons grote verdriet is gisteren zeer plotseling onze lieve Irinushka overleden.
Irinushka My Choice of Maple Leaf. Moeder van onze Ziggy.
Nuzi kreeg gisteren tijdens haar laatste uitlaatronde een hartstilstand. Volgende week 23 februari hadden we graag haar 12de verjaardag gevierd. Het heeft helaas niet zo mogen zijn. Wel heeft ze een fantastisch leven gehad. We zullen je zeer missen lieve lieve Nuzi. Je was geweldig. Je zult altijd in ons ❤ blijven. Rust zacht geweldig meisje.
Irinushka 23-2-2006 / 14-2-2018

Mieke Tiele