Nytro

Nytro Vertelt……

17 – 03 – 2012

Even een vraagje vooraf: wat is er erger dan een Schnauzer die niet luistert? Niemand? Twee Schnauzers die niet luisteren. Ha ha flauw grapje he. Ja, dat is een grapje hoor want Ringo en ik luisteren best goed als we zin hebben. Soms zijn we wel eens Oost-Indisch doof maar ach een kniesoor die daar over valt, toch? Natuurlijk ben ik eigenwijs, koppig, wild, enthousiast en vol energie maar dat hoort toch bij een Schnauzer. Hadden ze mij maar geen Nytro moeten noemen.

Ik ben nu bijna 7 maanden oud en net zo groot als Ringo van ruim twee en half jaar. Ook weeg ik al net zo veel, namelijk 16,5 kg. Waar gaat dat naar toe zeggen mijn baasjes tegen elkaar. Ik ben gewoon een goed gebouwde Schnauzer met zware botten.

Af en toe zijn mijn baasjes echt boos op mij. Zoals die keer toen ik het zeil in de bijkeuken alvast had los getrokken ( was toch al oud). Of toen ik het oude konijnenhok gesloopt had (stond toch al op de nominatie ).Ook spring ik wel eens op de bank en vandaar op de salon tafel zodat alles op de grond valt. Oh ja ik was het bijna vergeten ik heb ook nog de bekleding in de auto gemold. Af en toe verveel ik me.

Ik zit ook op de basis cursus. Dat is balen. De hele tijd maar netjes aan de lijn en al die commando’s. Dat is niks voor mij, eens kijken hoe lang mijn baasjes het volhouden. Ik speel liever. Zoals laatst bij het kanaal toen probeerde ik om over een randje te lopen van 5 cm breed. Dat ging toch niet zo goed als ik dacht. Met een nat pak als gevolg. Maar goed dat mijn baasje mij aan mijn halsband eruit kon trekken. De rand was toch wat hoog. Maar ik kon het niet laten om af en toe aan de rand van het kanaal naar de eendjes te gaan kijken. En aan de andere kant was het heel leuk om achter de fazanten en de patrijzen aan te jagen.

Zo nu weten jullie wat ik zoal doe. Als er nog wat gebeurd de komende tijd laat ik het jullie wel weten.

Groetjes Nytro.