wandeling 1 mei 2011

Schnauzer wandeling Zuid Limburg zondag 1 mei 2011

We hebben hem gevonden ! Een leuke locatie, een heel mooie route ! Afstand ongeveer 5 km.
Natuurlijk zijn ook alle andere twee- en viervoeters uit de familie welkom.

Noteert u de datum in uw agenda ?

Tussen 12.00 en 13.00 uur wordt u verwacht bij : restaurant (tevens camping) de Rozenhof in Vijlen, nabij Epen. We hebben dan even de tijd om elkaar te leren kennen en de honden aan elkaar te laten wennen.

Vijftig honden tegelijk in het restaurant is wat te veel voor de overige bezoekers, daarom zijn wij van harte uitgenodigd op het terras van het restaurant. Er staan waterdichte parasols voor het geval het eventjes (zonnestralen?) zou regenen.

De route van de wandeling is officieel geen losloopgebied, onze Schnauzers zullen daarom grotendeels aan de lijn moeten. Maar de omgeving is dusdanig fraai, dat we dit voor één wandeling hebben geaccepteerd.

Het viel niet mee om nog een vrije locatie te vinden, aangezien 1 mei in de mei-vakantie valt. Maar wellicht is dit voor u juist een idee om er een langer verblijf aan te knopen in het fraaie Zuid-Limburg?

Om 13.00 uur vertrekken we voor de wandeling.

Tussen 15.00 – 16.00 uur zijn we terug bij “ De Rozenhof ” om lekker na te praten, uit te rusten onder het genot van een drankje, maar……. de Limburgse gerechten op de menu kaart zijn zeker het proberen waard ! Mocht u na de wandeling bij ”De Rozenhof” willen blijven eten, bent u ook met hond welkom in het restaurant.

Waar : Restaurant-camping “ De Rozenhof “ hier zijn de honden zeer welkom !
Adres: Camerig 12 6294 NB Vijlen-Vaals (Epen)
Telefoon: 043-4551611

Graag per E-mail aanmelden o.v.v. “ Schnauzer Wandeling Zuid Limburg ” hj-vermeulen@planet.nl

Indien dit niet mogelijk is, telefonisch 0475-335020

Graag tot ziens in Epen,

Silvia Vermeulen