Wandeling 29 mei

Voorjaarswandeling.
Zondag 29 mei 2011, in de Lage Vuursche.

We verzamelen om 12 uur, bij Restaurant Het Vuursche Bos, aan de Dorpsstraat 25, te Lage Vuursche.

Eerst drinken we een kopje koffie met een gebakje, ons aangeboden door het bestuur van de NSC en daarna rond 1 uur, gaan we wandelen in de mooie bossen van Lage Vuursche. De wandeling duurt ongeveer 1½ á 2 uur. Zorg voor stevige schoenen.

Na de wandeling, dat zal zo rond 3 uur zijn, arriveren we weer bij Restaurant Het Vuursche Bos, waar een ieder die dat wil, nog wat kan drinken en eten (eigen kosten). De schnauzers mogen mee in het restaurant, zorg wel dat zij zich netjes gedragen. In de bossen mogen ze de hele route loslopen. Let wel goed op uw eigen schnauzer, dat hij/zij niet gaat jagen. Er zitten veel jonge dieren in het bos, o.a. jonge reeën. We moeten daar wel rekening mee houden, anders wordt de boswachter boos.

Bij aankomst in het restaurant, is er een ruimte voor ons gereserveerd, bij terugkomst na de wandeling, moet iedereen die nog blijft, even een eigen plekje zoeken. Dan kon er geen ruimte gereserveerd worden, maar we waren wel welkom.

Iedereen moet zich even opgeven voor deze wandeling en wel graag vóór 22 mei. De restaurant eigenaar wil graag weten hoeveel gebak hij moet bestellen voor ons.

Loopse teefjes mogen niet meewandelen, omdat de mannetjes onder de schnauzers dan wel erg vervelend zijn en er noch voor de baas noch voor de honden plezier is. Dus die dames moeten even thuisblijven.

U kunt zich opgeven bij: Mieke Tiele, Tel 071-5126122, Mob: 06-51500586
of per E.mail, sansjo2002@planet.nl

We duimen voor een prachtige zonnige dag.

Mieke.