Zuid Limburg

Zuid- Limburg wandeling zondag 29 april a.s.

Beste wandelaars , 29 april a.s. kunt u weer meelopen met de prachtige Zuid-Limburg wandeling.

Samenkomst is wederom vanaf camping Rozenhof in Vijlen vanaf 12.00 uur. Vertrek van de wandeling is rond 13.00 uur. In het restaurant bent u ook welkom met uw Schnauzer. Alleen niet met 40 of meer exemplaren tegelijkertijd. Wij worden daarom hartelijk welkom geheten op het terras met zon- en waterdichte parasols (op basis van de huidige weersverwachtingen valt de (meeste) regen echter de nacht ervoor, de Geul zal dus niet droogliggen).

Ook als u er een leuk weekendje van wilt maken bent u welkom op camping Rozenhof. Met uw caravan, tent, camper of gehuurde accommodatie maken we er weer een leuk weekend van.

We gaan genieten van het echte, zeer fraaie Zuid-Limburgse landschap met vakwerkhuizen, over heuvels met elders in Nederland ongekende  vergezichten, een groeve, langs de Belgische grens, pootje baden in de Geul, daarna even bijkomen op een terrasje, voordat we weer terugklimmen naar de camping.

Normaal gesproken is het een voorwaarde bij wandelingen van de N.S.C. dat honden los moeten mogen. In dit gebied is het helaas niet toegestaan honden los te laten lopen, het is daardoor grotendeels een aangelijnde route. Omwille van het in Nederland unieke karakter van het landschap maken we alleen bij deze wandeling deze uitzondering. We zullen daarom op een drietal plaatsen een pauze houden om onze Schauzers even los uit te laten razen en hun onderlinge contacten aan te halen.

Contactgegevens:
Doreen de With 040-2068990
Camping De Rozenhof
Camerig 12
6294 NB Vijlen-Vaals  (vlak bij Epen)
Tel. 043-4551611